bugün

entry'ler (7219)

corbadaksinekkanadi

Naber lan sözlük?

Ben geçen hafta 30. Yaşıma girdim. 15 yaşında burda töbe haşa kıllı dayılar gibi sizle küfür dalaşına girip hepinizden çok masalara vurduğum zamanlar dün gibi aklımda.

Son iki sene zordu. Galiba hayatımda ilk kez kafayı kırdım. Hala topladım mı bilmiyorum. Geçen yaz bi öğlen evde tek başımayım. Elimde telefon kanser marker sonuçlarımı bekliyorum. Anam ortada yok. Babam kendi dünyasında. Ne bileyim piç değilim ama ortada bi piçlik de yok değil. geçti gitti. Domuz gibiyim şimdilik.

Kalbim hiç yaşlanmış hissetmiyor ama mesela artık sigaradan soğudum. içki içerken abi bu beni bozar yarın sabaha başım ağrımasın falan diyorum. Çüş. Bazen ellerimi böyle dizimde yakalıyorum. Babannem gibi vay vay vay romatizmalarım da yaparım şimdi diyorum neyse ki duracağım yeri biliyorum.

işten kovulmadım. Hala istifa etmedim. Ama sıkıldım. Bugün dedim ki çok istiyorum esnaf olayım şöyle kapıya bi masa iki sandalye akşama kadar nolcak bu milletin hali diye boş yapıp çay sigara gün devirelim. Sabah ezanı böyle dükkanın önünü sulayayım. Vizyonsuzlar anlamadılar.

Her gün yeni icat çıkarıyorum kendime. Her gün bişeylerle haşır neşirim yine. Sıkıntım geçmiyor bu gezegende benim. Oyalanıyorum.

Herkes çoluk çocuk soruyor. Yaşlı akraba teyzeleri şimdi bizim seks hayatımızdan konuşacaksak ben başlayayım diye utandırmaktan yoruldum. Onlar bıkmıyor değişik.

Evlilik güzel ama. Kim korkuttu beni onca sene? Ne bileyim yarın öbür gün geberirsem doğru düzgün yaptığım tek şey bu olabilir. Evlenin lan valla bak. Aşırı keyifli bişey. Bunun için yaşadıysam eyvallah. isabet olmuş. Çocuğu sallayın ama. Boş iş.

Neyse allaaaamanet olun.



görsel

sözlükte yazma sebebi

Arada eski eş dosttan ölen yiten var mı diye giriyorum anasnı satayım.

Ölmeyin yeter.

başarısızlık duygusu

Boş insan duygusudur. Şüphesiz ki alfalar asla başarısız olmaz.

(bkz: ben ne güzel işerim sabah güneşe karşı)

ekşi sözlük

Nasıl olduysa uludagdan bile daha davar bi platform haline gelmiştir.

sevdiğin işi yapmak

Liseden beri burdayım otuzuma dayandım ve artık sevdiğim işin burunculuk efendime söyleyeyim yanakçılık falan olduğunu öğrendim.

Avrupaya burun veriyoruz abi. Burun lazım mı?

house of the dragon

ilk sezon bittiği için tüm geceyi kederimden theme song nııığ nııığlayarak geçirdim. Eğer got ile aynı tempoda ilerlerse final sezonunu torunlarımla izleyebilirim diye umuyorum.

watsapın çökmesi

işi gücü eşeğin sırtına yükleyip taşıdığımız için şu an yayan kalmamıza neden olan zıvırtı.

anın görüntüsü

Annem bu ne parlaklık.

görsel

sözlüğe inancını kaybetmek

Kaybedeli çok oldu ama arada dönüp yazdıklarını okumak süper his.

resim yapmak

Hayvan gibi vakti olmaktır.

görsel

evlilikten korkmak

Anana babana çekmekten korkmaktir. Dogru insanla tanisinca geciyor.

corbadaksinekkanadi

Eskilerin tiçırı, şimdilerin ofis sineği. Vakit buldukça boyuyorum hala sözlük.

Selametle.

görsel

öğretmen

Ben artık öğretmen değilim sözlük.

Yazıp yazıp siliyorum. Düşününce midem bulanıyor. Yazdıkça öfkeden delirmek istiyorum.

Sadece unutmak istemiyorum, burada kalsın. Çabalarımı, direnme gücümü, ne kadar başarılı olduğumu, çocuklarımı nasıl değiştirdiğimi, altı üstü yeni mezun bi veletken bile namussuzları nasıl korkuttuğumu.. hiç birinin suratına ulan omurgasız sen nasıl öğretmen oldun lan hele bi anlat demedim. Kendimi bildiğim kadar da kibar bi insan evladıyım. Ben yokum artık.

Şimdi yiyin birbirinizi amk.

corbadaksinekkanadi

Hop hayaller gerçek oldu.

Sonunda bir atölyem oldu. ilk kez sipariş aldım. Birinin hayalini boyadım. Aynı anda kaç tuval dönüyor duruyor elimde, ne şans...

Eyvallah hayat kardeş!

görsel
görsel

doğmak için en ideal ülke

Bunu kimse söylemez lakin monaco dur.

dönmek istenilen yıl

2020 yi baştan bi kere daha yaşayabilirim.

corbadaksinekkanadi

Ulan sözlük iki satır anı depoluyoruz dibine izin vermiyorsun.. alacağın olsun.

Eşe dosta selamlar. Yedi ceddim bir dingilin efendim olacağı üzere dingilliği sebebiyle covidden kırılırken karalananlardan biri. Sinek şu aralar ilk commission çalışmasını boyuyor. Bitse de alnıma bile yapıştırıp gezsem.
görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bi ara kısmet'i yazmak istiyorum buraya. Zaman geçiyor. Günler güzel geçerken seni adam eden acıları unutuyorsun. Seni unutmayayım kısmet. Deminden şimdiye kendime not.

corbadaksinekkanadi

görsel

aşk

ilham veren, kendini büyüten ve etrafındaki hayatı çoğaltan bişey.

görsel